Over ons

Webshopondernemers huren ideaal bij een fulfilmentbedrijf

Als webshopondernemer heb je te maken met veel rompslomp rondom de opslag en verzending van producten. BC Tijvoort heeft jarenlange ondernemerservaring en verhuurt elke ruimte die je maar voor ogen hebt. Daarnaast kun je ook het fulfillment bij ons uitbesteden. Wij verpakken en verzenden jouw Nederlandse én buitenlandse orders nauwkeurig. Zo heb je hier geen omkijken meer naar.

Alle mogelijke faciliteiten op goed bereikbare plek

De bedrijfsruimtes van verhuur- en fulfilmentbedrijf BC Tijvoort zijn van alle gemakken voorzien. Denk aan een gezamenlijke afwasmachine, kookplaat en koffiecorner met -automaat. De kantoorruimtes worden zelfs gemeubileerd als je wilt. BC Tijvoort ligt op twee kilometer afstand  van afrit 11 bij Tilburg en naast natuurgebied De Regte Heide, vlakbij de Belgische grens. Op hetzelfde industrieterrein bevinden zich allerlei gelijkgestemde ondernemers, van bouwmarkt tot babyshop.

Voordelen van het uitbesteden van kleinschalige fulfilment

  • Je eigen opslagruimte en toegang tot je eigen producten
  • De mogelijkheid om zelf magazijnwerkzaamheden uit te voeren en bij drukte de fulfilmentservice in te schakelen
  • Snelle, flexibele en nauwkeurige orderpicking
  • BC Tijvoort voorziet in de magazijnwerkzaamheden van jouw bedrijf

BC Tijvoort verhuurt kantoor- en bedrijfsruimtes inclusief fulfillment

Peter van Arendonk, eigenaar van Business Center Tijvoort, is altijd aanwezig als aanspreekpunt en vervult met veel plezier de rol van sparringpartner.: Ook tussen huurders onderling is er veel kennisuitwisseling. ”Die sfeer is belangrijk. Als mede-ondernemer kweek ik graag een vruchtbare voedingsbodem voor bedrijven.”

HUREN
MET DE BESTE SERVICE