Huurders

 

Bedrijfsverzamelgebouw BC Tijvoort: Van ballonvaarder tot deurwaarder

 

Omring je met inspirerende ondernemers. Kies een plek waar je perfect kan ondernemen zonder randzaken als de inkoop van wc-papier. Ga voor perfecte bereikbaarheid, de faciliteiten van de stad en de voordelen van het buitengebied: zoals gratis parkeren. Kies kortom voor een kantoor- of bedrijfsruimte in het bedrijfsverzamelgebouw BC Tijvoort. Wij zijn al tien jaar het thuishonk van gerenommeerde ondernemingen.

 

Kennisuitwisseling en samenwerking

BC Tijvoort biedt thuis aan Vissers Gerechtsdeurwaarders BV, De Wit Paper and Board, HGA Garden, ERGOFORM keuken en aanrechtbladen, JCB Procurement Services, KAZ Europe SA, OPS Outsourcing Part Supplies, Advies Buro013 administratiekantoor, Tijdelijk Twee Woningen, Procosmetics, Verhoeven Wijn expediteurs, Nutrined, Flexible Consulting en bewindvoerders Bureau MBMB, 013-Bewindvoering. De twee laatstgenoemden zijn naast elkaar gevestigd en lopen regelmatig even bij elkaar naar binnen om te sparren.

 

Fulfilment en een strategische ligging in de Benelux

BC Tijvoort is het fulfilmentbedrijf voor Nutrined , leverancier van voedingssupplementen. Wij zorgen voor een goede opslag en verzending en doen dit met plezier ook voor jou. KAZ specialist in gezondheidsapparatuur koos voor BC Tijvoort om het hoofdkantoor van de Benelux in te vestigen. Vanwege de ligging op het grensgebied naar België een strategische keuze.

 

Zelfstandig maar toch samen ondernemen in het bedrijfsverzamelgebouw

In de bedrijfsruimtes zitten onder andere Greetzz, de Europese marktleider in ballonvluchten en Yamato,  marktleider op het gebied multiheadwegers voor het wegen en verpakken van producten.. Soms lopen ook deze ondernemers tegen vragen aan die betrekking hebben op mogelijkheden binnen het business center. Peter van Arendonk denkt als mede-ondernemer graag mee en zoekt altijd naar een passende oplossing.

Onderneem net als deze topbedrijven in BC Tijvoort. Bel direct voor een vrijblijvende rondleiding.

 

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek?

Onderneem net als deze topbedrijven in BC Tijvoort. Bel direct voor een vrijblijvende rondleiding.

greetzz

Greetzz Ballonvaarten

 

Greetzz is het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Het bedrijf kenmerkt zich door meer dan 100 geselecteerde opstijglocaties, allerbeste ballonvaartmateriaal, ervaren gecertificeerde piloten, 30 jaar ervaring in binnen-en buitenland.

greetzz

KAZ

 

Kaz is de wereldwijde marktleider in gezondheidszorg apparatuur en home comfort producten. Het bedrijf is actief in 65 landen op 6 continenten met een merkenportfolio die PUR, Vicks, Honeywell, Braun, en nog veel meer merken omvat.

greetzz

HGA Garden

 

HGA Garden is een fabrikant van kwaliteitsproducten voor het kweken en stimuleren van groei van allerlei soorten zaaigoed, stekgoed en planten. De HGA-producten vinden in heel Europa hun weg naar tevreden eindgebruikers.

013 bewindvoering

013 Bewindvoering

 

013 Bewindvoering & Budgetbeheer voorkomt dat financiële problemen groter worden door het ordenen van de administratie voor mensen die niet meer in staat zijn om de eigen financiële huishouding te verzorgen door bepaalde omstandigheden.

Vissers

Vissers Incasso

 

Vissers gerechtsdeurwaarders is een ervaren organisatie. Het kantoor richt zich met name op het MKB en op ZZP-ers. Het bedrijf kent zijn cliënten en hecht waarde aan persoonlijk contact. Kernwoorden zijn snel, efficiënt en effectief.

ops

OPS

 

OPS levert een bijdrage aan het fabricagetraject als toeleverancier van kleine aantallen fijn mechanische enkelvoudige onderdelen, (sub)assemblages tot complete machines en apparaten. Hoge kwaliteit en korte levertijden tegen lage kosten.

jcb

JCB

 

JCB Procurement Services is een betrouwbare professionele partner voor iedere organisatie die een totaaloplossing biedt waarmee organisaties hun inkoopfunctie en resultaat structureel kunnen verbeteren.

tijdelijktweewoningen

Tijdelijktweewoningen

 

Tijdelijk twee woningen helpt huizenbezitters om de periode van dubbele woonlasten veilig te overbruggen door middel van het aanvragen van de toestemming van uw hypotheekverstrekker voor de verhuur van uw woning.

mbmb

Bureau MBMB

 

Bureau MBMB staat voor Maatschappelijke Bewindvoerders Midden Brabant. Dit initiatief is tot stand gekomen door Theo van de Loo en Lizet Schraven op basis van hun jarenlange ervaring in de maatschappelijke en sociale dienstverlening.

ergoform

Ergoform

 

Ergoform is specialist op het gebied van aanrecht- en werkbladen, zoals tafelbladen, achterwanden en accessoires zoals spoelbakken en kranen. Ook het volledig op maat fabriceren van uw keuken of interieur behoort tot de mogelijkheden.

yamato

Yamato

 

Yamato Scale is een gerenommeerde fabrikant van multihead weegsystemen voor food en non-food toepassingen.  Yamato is ook gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare, complete verpakkingsoplossingen.

nutrined

Nutrined

 

Nutrined  zoekt therapeutisch resultaat door metabole processen te herstellen of te optimaliseren. Nutrined brengt voedingssupplementen op de markt waarvan alle samenstellingen gebaseerd zijn op wetenschappelijke studies.

ergoform

De Wit Paper & Board

 

Uw partner voor advisering en verkoop van papier, karton, coating, laminaten en watergedragen coatings.  Met een groot assortiment kwaliteitsproducten helpen ze de klant om de beste verpakkingen en grafische toepassingen te maken.

yamato

Procosmetics

 

Procosmetics, exclusieve verdeler van de merken Dr. Med. Christine Schrammek, Monu, Decoderm voor Benelux en Frankrijk.

nutrined

Flexibleconsulting

 

A private consulting business focusing on total packaging systems, using 30+ years of experience in the flexible packaging industry.

ergoform

Adviesbureau 013