Huurders

greetzz

Greetzz Ballonvaarten

 

Greetzz is het grootste ballonvaartbedrijf van Europa. Het bedrijf kenmerkt zich door meer dan 100 geselecteerde opstijglocaties, allerbeste ballonvaartmateriaal, ervaren gecertificeerde piloten, 30 jaar ervaring in binnen-en buitenland.

greetzz

KAZ

 

Kaz is de wereldwijde marktleider in gezondheidszorg apparatuur en home comfort producten. Het bedrijf is actief in 65 landen op 6 continenten met een merkenportfolio die PUR, Vicks, Honeywell, Braun, en nog veel meer merken omvat.

greetzz

HGA Garden

 

HGA Garden is een fabrikant van kwaliteitsproducten voor het kweken en stimuleren van groei van allerlei soorten zaaigoed, stekgoed en planten. De HGA-producten vinden in heel Europa hun weg naar tevreden eindgebruikers.

greetzz

Verhoeven Wijnexpediteurs

 

Verhoeven Wijnexpediteurs houdt zich al meer dan 30 jaar uitsluitend bezig met de logistiek van wijn. Klanten bevinden zich in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en lopen uiteen van wijnimporteurs, restaurants, retail tot particulieren.

Vissers

Vissers Incasso

 

Vissers gerechtsdeurwaarders is een ervaren organisatie. Het kantoor richt zich met name op het MKB en op ZZP-ers. Het bedrijf kent zijn cliënten en hecht waarde aan persoonlijk contact. Kernwoorden zijn snel, efficiënt en effectief.

ops

OPS

 

OPS levert een bijdrage aan het fabricagetraject als toeleverancier van kleine aantallen fijn mechanische enkelvoudige onderdelen, (sub)assemblages tot complete machines en apparaten. Hoge kwaliteit en korte levertijden tegen lage kosten.

jcb

JCB

 

JCB Procurement Services is een betrouwbare professionele partner voor iedere organisatie die een totaaloplossing biedt waarmee organisaties hun inkoopfunctie en resultaat structureel kunnen verbeteren.

tijdelijktweewoningen

Tijdelijktweewoningen

 

Tijdelijk twee woningen helpt huizenbezitters om de periode van dubbele woonlasten veilig te overbruggen door middel van het aanvragen van de toestemming van uw hypotheekverstrekker voor de verhuur van uw woning.

cargo control plus

Cargo Control

 

Bij Cargo Control Plus vind u alles wat u nodig heeft voor ladingcontrole en professionele vastzetsystemen. Dit bedrijf richt zich op verschillende branches, zoals de luchtvaart, zeilmakerij, carrosseriebouw en hobby.

ergoform

Ergoform

 

Ergoform is specialist op het gebied van aanrecht- en werkbladen, zoals tafelbladen, achterwanden en accessoires zoals spoelbakken en kranen. Ook het volledig op maat fabriceren van uw keuken of interieur behoort tot de mogelijkheden.

yamato

Yamato

 

Yamato Scale is een gerenommeerde fabrikant van multihead weegsystemen voor food en non-food toepassingen.  Yamato is ook gespecialiseerd in het aanbieden van betrouwbare, complete verpakkingsoplossingen.

pilaar

Pilaar

 

Pilaar financiële zorgverlening biedt ondersteuning voor mensen met problemen en vragen op het gebied van de persoonlijke financiën en administratie. Afhankelijk van de situatie zijn er verschillende mogelijkheden om geholpen te worden

013 bewindvoering

013 Bewindvoering

 

013 Bewindvoering & Budgetbeheer voorkomt dat financiële problemen groter worden door het ordenen van de administratie voor mensen die niet meer in staat zijn om de eigen financiële huishouding te verzorgen door bepaalde omstandigheden zoals een lichamelijke- en/of geestelijke beperking.

mbmb

Bureau MBMB

 

Bureau MBMB staat voor Maatschappelijke Bewindvoerders Midden Brabant. Dit initiatief is tot stand gekomen door Theo van de Loo en Lizet Schraven op basis van hun jarenlange ervaring in de maatschappelijke en sociale dienstverlening. Zij bieden structuur, helderheid en financiële rust.

nutrined

Nutrined

 

Nutrined is de wetenschappelijke partner van de voorschrijver die therapeutisch resultaat zoekt door metabole processen te herstellen of te optimaliseren. Nutrined brengt voedingssupplementen op de markt waarvan alle samenstellingen gebaseerd zijn op wetenschappelijke studies.